Praktijk fysiotherapie 't Oude Dorp
Fysiotherapie 't Oude Dorp
Dorpsstraat 139
2992 BD Barendrecht
Tel.:0180 618021

ZORGVERZEKERINGEN 2024

Beste klant van Fysiotherapie ’t Oude Dorp,

Graag brengen wij u op de hoogte van enkele veranderingen met betrekking onze samenwerking met bepaalde zorgverzekeraars.

Vanaf 1-1-2024 hebben wij geen contracten meer afgesloten met een aantal zorgverzekeraars, namelijk:
• Saland (Eno)
• Zorg & Zekerheid
• Caresq (Aevitae)

Dit besluit hebben wij genomen omdat deze verzekeraars niet voldoen aan onze voorwaarden. Onze prioriteit is om zoveel mogelijk tijd aan u te besteden en niet aan de zogenaamde "kwaliteitseisen" van deze verzekeraars.

Dit betekent dat klanten van deze verzekeringen uiteraard nog steeds van harte welkom zijn bij Fysiotherapie ’t Oude Dorp! U kunt natuurlijk nog steeds bij ons terecht voor fysiotherapie. In dit geval ontvangt u de factuur, die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Houd er wel rekening mee dat de vergoeding mogelijk niet volledig zal zijn.

Ons advies voor degenen die overwegen over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, overweeg:
• DSW (Stad Holland, inTwente)
• ONVZ (VvAA)

Wij hebben zéér goede ervaringen met deze verzekeraars en zij voldoen aan onze voorwaarden.

Als u besluit over te stappen, vergeet dan niet uw huidige verzekering vóór 31 december op te zeggen. Het afsluiten van een nieuwe verzekering kan tot 31 januari 2024.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met alle overige zorgverzekeraars is wel een overeenkomst afgesloten voor 2024!

 

Zorgverzekeringen Fysio 't oude Dorp'.

Nieuwe eigenaar voor Fysiotherapie ’t Oude Dorp

BARENDRECHT - Fysiotherapie ’t Oude Dorp heeft een nieuwe eigenaar: Alex Niemantsverdriet. Hij is sinds 2010 werkzaam in de praktijk.

De praktijk is sinds 1980 gevestigd in een karakteristiek pand aan de Dorpsstraat 139 in de Oude Dorpskern.

In 2008 werd de toenmalige maatschap Den Hollander, De Bruin, Rietveld en Zwaal ontbonden en voortgezet door Leo de Bruin en Nico Rietveld. Na een grondige verbouwing in 2009 was de praktijk weer klaar voor de toekomst.

In een ruime, moderne revalidatie- en oefenruimte werden groepstrainingen zowel preventief als curatief aangeboden, waarbij de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt wordt aangesproken. De praktijk is in de jaren daarna verder gegroeid.

Dit jaar bereiken de eigenaren Nico Rietveld en Leo de Bruin de pensioengerechtigde leeftijd. Ze hebben daarom besloten de praktijk per 1 februari over te dragen aan Alex Niemantsverdriet.

Zij bedanken alle cliënten voor het geschonken vertrouwen. Leo zal nog in deeltijd werkzaam blijven in de praktijk; Nico is door gezondheidsredenen een half jaar geleden helaas verplicht geweest te stoppen. Zij wensen Alex heel veel succes met de overname en de realisatie van nieuwe doelen in de toekomst.

“Het is een mooie, moderne praktijk met het behoud van een dorps karakter. Dit maakt de praktijk uniek in zijn soort”, vertelt Alex Niemantsverdriet.

“Wij zijn met een fijn team dat al jaren een stabiele factor is. Hierdoor zijn we in staat om een uitgebreid aanbod van fysiotherapie aan te bieden. We bieden veel verschillende specialisaties aan als lymfedrainage/oedeemtherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, haptonomische fysiotherapie, bekkenbodemtherapie, dry needling, shockwave therapie, Mulligan concept en revalidatie (training bij COPD, Long COVID, osteoporose, looptraining bij PAV - etalagebenen en preoperatieve training, training bij Oncologische deconditionering ).”

De praktijk is aangesloten bij Chronisch ZorgNet, Onconet en ParkinsonNet.

“We zullen er zorg voor dragen dat onze klanten uitstekende zorg blijven krijgen, nu en in de toekomst, zoals dit al jaren het geval is”, aldus de nieuwe eigenaar.

www.fysiotherapietoudedorp.nl

De nieuwe eigenaar Alex Niemantsverdriet.