Praktijk fysiotherapie 't Oude Dorp
Fysiotherapie 't Oude Dorp
Dorpsstraat 139
2992 BD Barendrecht
Tel.:0180 618021

Fysiofit in Barendrecht

Wat is fysiofit

Fysiofit is bewegen, sporten, fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Er worden klacht specifieke trainingsschema’s opgesteld en getraind op medische fitnessapparatuur.

Waarom fysiofit

Door het beoefenen van fysiofit kunnen lichamelijke klachten worden weggenomen en voorkomen. Met fysiofit traint u het hele bewegingsapparaat. Spieren worden sterker, de longcapaciteit neemt toe en de capaciteit van uw hart verbetert. Continue begeleiding van één van onze fysiotherapeuten zorgt voor een doelgerichte training en een minimale kans op blessures. Daarnaast is fysiofit ook nog eens lekker en gezellig om te doen.

Beginnen met fysiofit

Voordat u gaat beginnen met fysiofit maakt de fysiotherapeut een volledig op uw lichaam en wensen afgestemd trainingsprogramma. Tijdens een eerste gesprek en onderzoek brengt de fysiotherapeut uw wensen, behoeften en beperkingen in kaart. In overleg wordt de doelstelling bepaald en kunt u beginnen met fysiofit. Door de continue begeleiding en evaluatie kan het zijn dat het programma tussentijds wordt aangepast.

Meer info: Voor wie is fysiofit, Wat kost fysiofit en Impressie van fysiofit.

Fysiofit Herstellen of voorkomen van blessures met fysiofit

Fysiofit Barendrecht Een oefenschema individueel afgestemd door de sportfysiotherapeut

Fysiofit bij Fysiotherapie 't Oude Dorp BarendrechtVerantwoord sporten onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten.